Florin Nini: ”Phoenix a reprezentat nu doar un club, nu doar o echipă, a fost o poveste frumoasă, un spirit”

182

În direct la Lider Sportiv, 92,4 FM sau www.liderfm.ro, omul de baschet Florin Nini a vorbit despre perioada petrecută cu echipa masculină a clubului Phoenix în Liga Națională.

”La Galați a fost o reușită, din punctul meu de vedere, datorită faptului că noi nu am sărit peste nici o etapă. Clubul Phoenix, cel care a reprezentat Galațiul în Liga Națională, a pornit de jos, a format cu răbdare, cu pricepere, echipele, și-a construit rezultate la nivel de juniori și automat în jurul acestui club s-a format un grup și un spirit care însemnau spectatorii și suporterii noștri care au venit cu entuziasm, vă aduceți aminte sala arhiplină și modul în care toată sala cânta.

Nu aveam nevoie de o galerie anume, deși avem susținători inimoși în cadrul unei galerii. Cel mai frumos lucru era când sala era în picioare și toată lumea aplauda și ducea jucătorii spre victorie, chiar dacă realitățile valorice erau net superioare adversarilor. Nu uităm că am învins aici și Steaua și Sibiul și Oradea, echipe care ulterior au ieșit campioane s-au au câștigat Cupa României”, a declarat Florin Nini.

Tehnicianul gălățean a mai precizat că Phoenix în Liga Națională a fost mai mult decât un club. ”Acolo a fost nu doar un club, nu doar o echipă, acolo a fost o poveste frumoasă, un spirit. De multe ori nu investiția contează ci modul în care o faci. La Galați nu am putu avea un buget care să îmi permită să mă bat pentru locurile fruntașe, ne-am luptat doar pentru accederea în play-off”, a spus Florin Nini.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal