Folteștiul se mută pentru un retur pe un alt stadion

516

Chiar dacă este abia la primul sezon de existență clubul de fotbal Șoimii Foltești ne demonstrează că este un proiect serios ce este pregătit să funcționeze pe termen lung. Pe lângă ambițiile de a juca în eșalonul superior din sezonul viitor, clubul din Foltești se îngrijește și de infrastructura sportivă.

În acest sens, în returul actualei ediții de campionat din Liga a V-a formația pregătită de Nicu Butuc își va disputa meciurile de pe teren propriu pe un alt stadion decât cel din localitate. Din cauza lucrărilor cu infrastructura ce se vor derula la stadionul din Foltești, meciurile considerate acasă vor fi jucate pe terenul din Fântânele, comuna Scânteiești.

Lucrările la stadionul de la Foltești sunt preconizate să dureze până prin luna august. Astfel, din toamna acestui an Șoimii Foltești vor juca în casă nou și în eșalon nou, Liga a IV-a.

Pe terenul din Fântânele își dispută meciurile considerate pe teren propriu și cei de la Viitorul Frumușița. Interesant este că în etapa a 25-a cei doi chiriași vor juca între ei, cu formația din Frumușița gazdă, iar în etapa a 19-a la Fântânele se va juca în cuplaj, Frumușița cu Avântul Matca, iar Șoimii Folteșți cu cei de la Voința Cișmele.

Primul meci de la Fântânele va fi jucat de la Șoimii Foltești duminică, 8 martie, în compania celor de la Prutul Vlădești.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal