Gloria Ivești a debutat în retur cu o victorie la limită contra Vânătoriului

166

Gloria Ivești, ocupanta locului trei la finalul turului în campionatul primului eșalon județean, a debutat cu o victorie, la limită, în returul actualei ediții de campionat. Medaliata cu bronz din ultimele două ediții s-a impus cu scorul 3-2, la pauză 0-0, în jocul de pe propriul teren cu Avântul Vânători.

Victoria a fost obținută de Gloria în minutele de prelungire ale jocului disputat pe stadionul ”Nicu Nour” din Ivești. Gloria a condus cu 2-0, Spiru Cucu a deschis scorul în minutul 55, iar Gheorghe Iordache a majorat diferența în minutul 75.

Finalul jocului a fost încins. Oaspeții au rămas în zece în minutul 80, Petrișor Gherghief a fost eliminat, dar chiar și cu un om în minus Avântul Vânători a egalat la doi. Alin Daniel Boșneagă a redus din diferență în minutul 87, iar Ionuț Munteanu a egalat la doi. În minutele de prelungire ale jocului Ionuț Gurău a îndreptat cele trei puncte spre Ivești cu golul de 3-2.

Meciul a fost început de Gloria Ivești cu formula: Coviţ – I. Ion, Alecsandrescu, Lupu, Stoica – Toader, Nunu, Căldăraru, Paraschiva – Iordache, Dobos. Au mai jucat: Cucu, Dascălu, Gurău şi Matei. Antrenor: Fănică Rusu.

Pentru Avântul Vânători au evoluat: Bîzgan – Năstase, Dajboc, Gherghef, Foltozan, Pintilie, Munteanu, Dragomir, Boşneagă, Misăilă, Rebegea. Au mai intrat: Sava, Mîrza, Guradeschi. Antrenor: Sandu Călin (Șoni).

Prima etapă din retur a fost abordată de cele două echipe cu noutăți în lot. Pentru Gloria Ivești au debutat Oszkar Dobos, 20 de ani, tânăr crescut la Academia de juniori a Csikszereda Miercurea Ciuc, jucător cu meciuri în Liga a III-a și a II-a, și Cristian Căldăraru, mijlocaș trecut pe la FCM Dunărea, Sportul Chiscani, Liga a III-a, sau Zimbrul Slobozia Conachi, detalii aici, în timp ce pentru Vânători a debutat Florin Rebegea, ultima oară la Victoria Independența, detalii aici.

În clasament, după ce s-a disputat o singură etapă din retur, Gloria Ivești se menține pe locul trei cu 27 de puncte din 14 jocuri, 8-3-3, 48-19 golaveraj, în timp ce formația din Vânători este pe nouă cu 20 de puncte, 14 jocuri, 6-2-6, 29-28 golaveraj.

Conform programării inițiale în etapa a 15-a Gloria Ivești va juca pe terenul celor de la Agrostar Tulucești, în timp ce Avântul Vânători avea programat meci cu liderul Avântul Valea Mărului.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal