Gloria Ivești s-a întărit cu jucători din eșalonul superior

577

Medaliata cu bronz din ultimele două sezoane Gloria Ivești vrea să se mențină la înălțime și în actualul campionat. În acest sens în pauza de iarnă formația din Ivești a înregimentat doi jucători ce au evoluat în eșaloanele superioare.

CS Gloria Ivești a reușit două transferuri importante în pauza dintre tur și retur: Oszkar Dobos, 20 de ani, tânăr crescut la Academia de juniori a Csikszereda Miercurea Ciuc, jucător cu meciuri în Liga a III-a și a II-a, ce sigur va face diferența prin valoarea sa, un tânăr jucător de perspectivă, și Cristian Căldăraru, mijlocaș trecut pe la FCM Dunărea, Sportul Chiscani, Liga a III-a, sau Zimbrul Slobozia Conachi, un jucător cu experiență ce aduce un plus de valoare echipei noastre. Vrem cu orice preț să facem o figura frumoasă în Liga a IV-a în acest retur, să demonstram tuturor că ”pe aici, nu se trece!””, ne-a transmis Sebastian Bobocea președintele clubului din Ivești.

De altfel, cei doi au jucat din primul minut în primul meci al returului de pe propriul teren cu Avântul Vânători, meci câștigat de Gloria cu socrul 3-2, cu golul victoriei marcat de Gloria în minutele de prelungiri.

Gloria Ivești va juca în a doua rundă a returului, etapa a 15-a, pe terenul celor de la Agrostar Tulucești, sâmbătă, 14 martie, de la ora 13.00, meci ce se va disputa fără spectatori. În clasamentul Ligii a IV-a Gloria Ivești este pe trei cu 27 de puncte, un punct mai mult decât ocupanta locului patru Voința Cudalbi.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal