Liga 4 U19. Liderul a realizat scorul etapei în debutul returului

188
Foto: Facebook/Victoria Tecuci

Echipele de juniori din Liga a IV-a U19 au susținut o singură etapă înaintea întreruperii campionatului, etapa a 14-a. În prima rundă din retur liderul, Victoria Tecuci, a reușit scorul etapei, 7-0, pe propriul teren cu cei de la Zimbrul Slobozia Conachi.

Victorie a fost obținută și de principala urmăritoare. Avântul Vânători, campioana în exercițiu, s-a impus cu sorul 2-0 pe terenul Gloriei din Ivești. Fosta campioană, Juventus Toflea, a fost aproape de scorul realizat de lider, formația din Brăhășești s-a impus cu scorul 6-0 pe la Ghidigeni, cu Muncitorul.

În celelalte meciuri ale etapei s-au înregistrat rezultatele: Quantum – Unirea Braniștea 2-3, Avântul Valea Mărului – Viitorul Costache Negri 5-1, Avântul Drăgănești – Agrostar Tulucești 1-2, Victoria Independența – Voința Cudalbi 4-3.

Cu 14-0-0 Victoria Tecuci conduce în Liga a IV-a U19, 42 de puncte, golaveraj 81-9. Pe doi sunt campionii de la Avântul Vânători, 37 de puncte, Juventus Toflea ocupă locul trei cu 34 de puncte, iar Juventus Toflea ocupă locul patru cu 31 de puncte.

Conform programării inițiale în etapa a 15-a sunt programate jocurile: Avântul Drăgănești – Quantum, Agrostar Tulucești – Gloria Ivești, Avântul Vânători – Avântul Valea Mărului, Viitorul Costache Negri – Victoria Independența, Voința Cudalbi – Victoria Tecuci, Zimbrul Slobozia Conachi – Muncitorul Ghidigeni, Juventus Toflea – Unirea Braniștea.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal