Mălina Smârdan și Viitorul Umbrărești, performerele turului doi din Cupă

557
Foto: Facebook/AJF Galați

Fotbalul județean gălățean a revenit la finalul acestei săptămâni cu meciurile din turul secund al Cupei României, fază a competiției în care au participat echipele de Liga a V-a calificate din turul anterior, dar și echipele din partea inferioară din Liga a IV-a.

Din meciurile disputate în turul doi al Cupei se remarcă victoriilor celor de la Mălina Smârdan și viitorul Umbrărești. Vicecampioana ultimelor trei ediții din Liga a V-a, cât și semifinalista precedentei ediții a Cupei, Mălina Smârdan, avansează în turul trei al Cupei României după victoria la limită, scor 3-2, la pauză 3-1, cu cei de la Victoria Independența, ultima clasată din primul eșalon județean.

Cealaltă ”surpriză” a fost oferită de Viitorul Umbrărești. Formația din al doilea eșalon județean a învins, scor 3-0, (2-0), în jocul de pe teren propriu Juventus Toflea, echipa de pe penultimul loc din Liga a IV-a.

Și cei de la Avântul Matca, (Liga a V-a), au învins o echipă din eșalonul superior, Avântul Drăgănești, scor 8-7, după loviturile de departajare, 1-1 la finalul celor 90 de minute obișnuite, 3-3 după prelungiri, dar rezultatul nu a fost omologat din cauza unei contestații.

Alte două echipe din Liga a V-a au obținut calificarea în turul trei al Cupei, Flacăra Pechea după victoria, scor 2-0, de la Vlădești cu Prutul, și Lascăr Schela, victorie 6-0 cu Viitorul Frumușița, meci disputat pe terenul din Fântânele, comuna Scânteiești, locul de disputare al jocurilor de pe teren propriu a formației din Frumușița.

În faza următoare a Cupei României a obținut calificarea și Viitorul Costache Negri, victorie la masa verde, scor 3-0, contra celor de la Unirea Hanu Conachi, echipă ce nu va participa în partea a doua a campionatului Ligii a V-a.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal