Meciuri de pregătire pentru echipele din ligile județene gălățene

407

Cu o săptămână înaintea startului campionatului în cele două ligi județene, echipele din Liga a IV-a și a V-a, cele care nu au fost angrenate în Cupă, au susținut noi acțiuni de verificare în vederea returului de campionat.

Astfel, pe stadionul Siderurgistul Quantum Club Galați, Liga a IV-a, a primit replica celor de la Șoimii Foltești, formație ce activează în al doilea eșalon județean, Liga a V-a. Meciul s-a încheiat cu victoria celor de la Quantum cu scorul 7-2.

Pe celălalt teren sintetic din oraș, terenul secund al stadionului Dunărea, două dintre echipele din Liga a IV-a, Avântul Vânători și Voința Cudalbi s-au întâlnit, iar formația din Cudalbi s-a impus cu scorul 5-2. De menționat că formația din Vânători a jucat cu o combinată seniori-juniori.

Cei de la Luceafărul Berești au participat sâmbătă și duminică la turneul de minifotbal Greenfield Cup de la Bârlad. Formația xce activează în Liga a V-a s-a oprit în sferturile competiției de la Bârlad, eliminată tot de o echipă gălățeană, Gladiatorii Tecuci, după ce au pierdut la limită sfertul de finală, scor 0-1.

În prima parte a competiției Luceafărul Berești a jucat în Grup B, grupă câștigată de gălățeni după ce au obținut rezultatele: 1-3 cu Phoenix Bârlad, 2-1 cu Juventus Fălciu, 2-0 cu Vitis Șuletea și 5-0 cu Sporting Banca.

Tot în weekend vicecampioana cât și viceliderul din Liga a IV-a, Zimbrul Slobozia Conachi, a jucat un meci de pregătire cu gruparea de Liga a III-a Dacia Unirea Brăila. Meciul s-a disputat pe terenul din comuna brăileană Tudor Vladimirescu și s-a încheiat la egalitate, scor 3-3.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal