Oțelul, gata de retur. ”Trebuie să fim mai competitivi în partea a doua de campionat”

195
Foto: SC Oțelul/Facebook

Gruparea gălățeană de Liga a III-a SC Oțelul este gata de retur. Sâmbătă, 7 martie, de la ora 15.00, formația gălățeană va juca pe propriul teren cu cei de la CSM Pașcani. Antrenorul formației gălățene, Alexandru Ciobanu, a declarat în cadrul unei conferințe de presă că returul este abordat de Oțelul cu obiectivul de a se menține în partea superioară a clasamentului.

”Față de tur cred că suntem puțin mai puternici, pentru că sunt jucători care cunosc bine campionatul Ligii a III-a. Cred că vom fi, trebuie să fim, mai competitivi în acest retur de campionat. La fel ca în turul campionatului o vom lua meci cu meci să reușim să ne menținem în primele cinci. Suntem aproape, avem 27 de puncte, este meritul conducerii că am recuperat acele puncte care au fost la un moment dat penalizare. Suntem la egalitate cu Focșaniul și aproape de locurile 3-4”, a spus Alex Ciobanu.

Tânărul tehnician gălățean a mai spus că returul actualului sezon va fi folosit de Oțelul pentru a pregăti viitoare ediție de campionat de Liga a III-a.

”Noi trebuie să menținem aici ștacheta, să arătăm ca pregătim sezonul următor, începând cu acest retur. În campionatul 2020-2021 trebuie să fim o echipă mult mai puternică decât am fost în acest sezon. Trebuie să ne aducem aminte că la începutul pregătirii, în vară, am avut reale dificultăți în a reuși să formăm un lot. Clubul a trudit din greu să poată să se mențină pe linia de plutire, știe toată lumea că au fost probleme financiare”.

Legat de jucătorii transferați în perioada de iarnă de Oțelul, Alexandru Ciobanu a spus. ”Practic am ”repatriat” jucători gălățeni. Este vorba de portarul Dinu care este din Galați, a jucat la Dunărea, a revenit Gabriel Răducan care a fost plecat de meci, el e tot jucător gălățean, este Alexandru David care a revenit, Sevastian care a mai jucat la Oțelul în primul an, a revenit și el la Galați”.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal