Program comprimat în Divizia Națională de Seniori

77

Biroul Federal din cadrul Federației Române de Rugby a stabilit câteva detalii în legătură cu modul în care se vor disputa meciurile din Divizia Națională de Seniori după întreruperea provocată de pandemia de Covid-19.

Astfel, conducătorii Federației de Rugby au decis: ”pentru ca sezonul competițional în curs 2019-2020 să se poată finaliza în codiții optime și regulamentare, care să dea tuturor echipelor șanse egale, după încetarea stării de urgență se vor disputa toate partidele programate inițial, acestea urmând a avea loc într-un format comprimat cu jocuri în zilele de miercuri și duminică”, este comunicatul Federației Române de Rugby.

Returul în Divizia Națională de Seniori era programat să debuteze sâmbătă, 4 aprilie, dar a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus. Cel mai probabil jocurile din DNS se vor relua după încetarea stării de urgență de pe teritoriul României.

În chiar prima etapă a returului din Divizia Națională de Seniori era programat derby-ul campionatului CSM Galați – Știința Petroșani, cele două echipe au încheiat prima parte a campionatului, turul, pe primele două poziții din clasament.

De altfel, pentru CSM Galați turul Diviziei Naționale de Seniori este cel de referință de la promovarea în liga secundă. Prima jumătate de sezon a fost încheiată de formația de rugby a clubului gălățean pe locul doi cu 27 de puncte din 7 jocuri, o singură înfrângere în fața liderului neînvins Știința Petroșani.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal