Start în play-off pe terenul campioanei pentru CSU Belor

74
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Echipa feminină de volei CSU Belor a încheiat prima parte a campionatului Diviziei A pe locul șase, poziție de pe care va aborda faza a doua a campionatului primei ligi a fetelor grupa locurilor 1-6, play-off.

În prima etapă din faza secundă a campionatului CSU Belor va juca cu Volei Alba Blaj, campioana României, sâmbătă, 7 martie. La patru zile distanță, miercuri, 11 martie, CSU Belor va juca primul meci de pe teren propriu din faza secundă cu Știința Bacău, urmând ca sâmbătă, 14 martie, să joace pe terenul celor de la Dinamo București.

Sâmbătă, 21 martie, gruparea gălățeană va juca cu CSM Lugoj, iar miercuri, 25 martie, CSU Belor va juca ultimul meci din turul grupei locurilor 1-6 pe terenul celor de la CSM Târgoviște. În returul grupei superioare din Divizia A1 CSU Belor va juca după programul: etapa a VI-a, 28 martie, CSU Belor – Alba Blaj, etapa a VII-a, 4 aprilie, Știința Bacău – CSU Belor, etapa a VIII-a, 11 aprilie, CSU Belor – Dinamo, etapa a IX-a, 15 aprilie, CSM Lugoj – CSU Belor, etapa a X-a, 25 aprilie, CSU Belor – CSM Târgoviște.

În faza a doua din Divizia A1 echipele vor porni cu punctele acumulate în sezonul regular. CSU Belor abordează faza secundă cu 26 de puncte, la o distanță de cinci puncte de ocupanta locului cinci, CSM Lugoj, la finalul sezonului locul cinci asigură prezența în Cupa Challange, îăn timp ce echipa clasată pe locul șase va evolua în Cupa Balcanică.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal