Vălmărenii au debutat în retur cu scorul etapei

444

Înaintea întreruperii campionatului Ligii a IV-a echipele angrenate în primul eșalon județean au susținut câte o etapă, cea cu numărul 14, prima din retur.

Campioana de iarnă, Avântul Valea Mărului, a jucat în singura etapă disputată din retur până acum pe propriul teren cu codașa Viitorul Costache Negri, iar scorul a fost pe măsură, 10-0, la pauză 7-0, pentru vălmăreni, 10-0 fiind și scorul primei etape din retur.

Ex-oțelarul Lucian Murgoci a debutat în tricoul formației din Valea Mărului cu o triplă, hat-trick clasic, trei goluri consecutive, minutele 17, 19 și 31.

Fostul student Gheorghiță Țuiu și-a marcat debutul la Valea Mărului cu o dublă, alți trei foști colegi de la CSU Dunărea de Jos, Mădălin Mațoianu, Lucian Ignat și Iulian Mohorîță au înscris câte o dată. Pentru Avântul Valea Mărului a mai marcat inclusiv portarul Alexandru Vlasie, din lovitură de pedeapsă, iar golul deschiderii scorului a fost marcat de jucătorul oaspeților Gabriel Neagu, în minutul 8, autogol.

În primul 11 al formației din Valea Mărului s-au regăsit: Alexandru Vlasie – Gheorghiță Țuiu, Marius Stoian, Lucian Murgoci, Daniel Morogan, Octavian Moise, Andrei Frunză, Nicu Bălan, Lucian Ignat, Mădălin Mațoianu. Au mai jucat: Iulian Mohorîță, Eugen Țîmpău și Ciprian Teleagă. Rezerve neutilizate au fost: Bogdan Olaru, Laurențiu Iancu, Sorin Frunză, Mădălin Blănaru.

Avântul Valea Mărului conduce în clasamentul Ligii a IV-a după ce s-au disputat 14 jocuri. Echipa pregătită de Gheorghiță (Dan) Popa are 40 de puncte, un punct avans față de principala urmăritoare, Zimbrul Slobozia Conachi, 39 de puncte.

Conform programării inițiale, în a doua etapă din retur Avântul Valea Mărului are meci pe terenul celor de la Avântul Vânători.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal