Victorie de prestigiu pentru Liești. 3-1 cu Foresta lui Petre Grigoraș

570
Foto: Facebook/Sporting Liești

Gruparea gălățeană de Liga a III-a Sporting Liești a detonat bomba în chiar prima etapă a returului. Formația din Liești a bătut, la scor, 3-1, echipa de pe locul doi din serie, una dintre pretendentele la locul ce duce în Liga a II-a, Foresta Suceava, echipă pregătită de fostul antrenor de legendă al Oțelului, Petre Grigoraș.

La pauză Sporting Liești avea 2-0, după golurile marcate de Alin Nica, în minutul 1, și Daniel Munchiu, în minutul 18. În partea secundă, minutul 58, George Bîrlădeanu a urcat scorul la 3-0 din lovitură de pedeapsă. Foresta lui Petre Grigoraș a redus din handicap pe final, minutul 89.

Victoria cu Foresta este apogeul din acest sezon al formației din Liești. Meciul de debut în retur a fost început de Sporting Liești cu formula: Vădeanu – Hodorogea, Gîță, Voicu, Tudor, Munchiu, Lupu, Zărnescu, Nica, Bîrlădeanu, Mihu. Au mai intrat: Iancu, Dănăilă, Grigoraș, Panaite. Antrenor: Ionuț Niculcea, director sportiv Dorinel Matei.

Victoria cu Foresta lui Petre Grigoraș este a cincea pentru Sporting Liești în actuala ediție de Liga a III-a. În clasament formația gălățeană este pe 10 cu 19 puncte. Pentru Sporting Liești urmează meciul de pe terenul celor de la Hușana Huși, 14 martie, urmând ca pe teren propriu Lieștiul să joace cu CSM Bacău, 21 martie.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal