”Zimbrii” din Slobozia Conachi au debutat în retur cu o victorie consistentă

209
Foto: Arhivă Sorin Pană/Sportul Ilustrat
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Înaintea întreruperii campionatului Ligii a IV-a Zimbrul Slobozia Conachi, una dintre cele două echipe implicate în lupta la titlu, a susținut un singur joc în campionatul primului eșalon județean. ”Zimbrii” au jucat pe terenul uneia dintre echipele bune ale campionatului, Victoria Tecuci, și s-au impus categoric, scor 5-0, la pauză 4-0.

Golgheterul la zi din Liga a IV-a, Constantin ”Boboc” Spînache, a fost cel mai bun marcator al jocului cu un hat-trick. Atacantul formației din Slobozia Conachi a deschis scorul în minutul 6, iar șase minte mai târziu a dublat avantajul. Până în pauză Cristian Frunză a ridicat avantajul la 3-0, minutul 23, iar nou venitul Ștefan Adamache, în minutul 35, a stabilit scorul după prima repriză, 4-0. În repriza a doua, minutul 60, ”Boboc” a stabilit socrul final.

Între buturile formației din Slobozia Conachi a debutat Cătălin Enache, fostul jucător de la CSU Dunărea de Jos. La debut în tricoul ”zimbrilor” a fost și atacantul Alexandru Izvoranu, în timp ce Ștefan Adamache a redebutat la formația din Slobozia Conachi, fostul jucător al Lieștiului a mai jucat pentru Zimbrul în returul sezonului 2017-2018.

Ceilalți jucători utilizați de Cosmin Gîrleanu și Florin Anghel în jocul de la Tecuci au fost: Vlad Antofe, Cosmin Matei, Marius Postelnicu, Cristian Frunză, Cosmin Matei, Marius Postelnicu, Tudor Scarlat, Petrișor Tudosă. De pe bancă au intrat: Emanuel Corozel, Alin Drăgan, Adrian Scutaru, Andrei Vîrlan. Rezerve utilizate au fost: Alin Comănescu și Cosmin Gîrleanu.

În clasamentul Ligii a IV-a, după jumătate plus din meciuri, Zimbrul Slobozia Conachi are un deficit de un punct de liderul Avântul Valea Mărului. În 14 jocuri disputate formația din Slobozia Conachi a acumulat 39 de puncte, 13 victorii, o înfrângere, golaveraj 91-18. Conform programării inițiale în etapa a 15-a Zimbrul Slobozia Conachi ar trebui să întâlnească Muncitorul Ghidigeni, într-un joc în care formația din Slobozia Conachi este gazdă.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal