Vali Ștefan, despre fotbalul de la CSM: ”Antrenorii noștri sunt oameni deosebiți care au făcut istorie în fotbalul gălățean”

205
Foto: Facebook/Avântul Valea Mărului

Șeful secției fotbal de la CSM Galați, Valentin Ștefan, a vorbit la Lider Sportiv, 92,4 FM sau www.liderfm.ro, despre debuturile secției pe care o conduce.

”Secția de fotbal de la CSM Galați a fost începută de scurt timp, din vară, sunt câteva luni 8-9. Activitatea a fost începută de oameni pricepuți, predecesorul meu fiind Gabriel Manolache, un om experimentat, un om care mănâncă fotbal dimineața, prânz și seara, Am găsit antrenori la echipe niște oameni cărora numai dacă le spun numele cred că îi recomandă: Viorel Tănase, Tudorel Pelin și Gheorghiță Popa. Oameni deosebiți care au făcut istorie în fotbalul gălățean și nu numai”, a spus Vali Ștefan.

Altfel, în legătură cu situația din fotbalul gălățean, Vali Ștefan a spus: ”Pentru mine este o dezamăgire mare ca un oraș cum este Galațiul să nu aibă o echipă competitivă la un nivel cât mai înalt. Dar, nu depinde numai de cea ce ne dorim noi, totul se învârte în jurul banilor, în jurul finanțărilor.

Spot de performanță fără o finanțare consistentă nu poți face. E greu de a construi o echipă puternică, sau o echipă care să se bată acolo sus, să fim din nou acolo unde ne cer suporterii și unde ne cere datoria. Fără finanțare nu se poate, e forte greu”, a precizat Vali Ștefan.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal