Ajax Dulcisimo a câștigat titlul național la FIFA 20, pe PS4!

334
Foto: Federația de Minifotbal din România

Ajax Dulcisimo, campioana minifotbalul gălățean, face performanțe și în spațiul virtual nu doar pe dreptunghiul verde. Formația gălățeană și-a trecut în cont primul titlu național la FIFA 2020 pe PS4, competiție organizată de Federația de Minifotbal din România.

În finala campionatului național formația gălățeană a învins cu scorul general 5-4 (0-1, 3-3, 1-0 și 1-0), formația Deportivo Târgu Mureș. La fel ca în jocurile de pe teren și în spațiul virtual s-a jucat pe contre. Echipa din Târgu Mureș a deschis finala cu o victorie, scor 1-0, meciul doi s-a terminat la egalitate, scor 3-3, iar în meciul trei Ajax Dulcisimo s-a impus cu 1-0. Pentru departajare a fost nevoie de un meci suplimentar, câștigat de formația gălățeană cu scorul 1-0, golul de titlu fiind marcat de Ajax Dulcisimo la ultima fază a partidei.

La ”manșă” pentru Ajax Dulcisimo a fost Ionuț Daniel Constantinescu, jucător profesionist de FIFA 20, cunoscut sub numele Dancos, cât și jucător activ în Campionatul de Minifotbal Galați. În acest sezon Dancos, 20 de ani, a reprezentat FC Botoșani în eLiga I.

Din postura de câștigător al titlului în România Dancos, Ajax Dulcisimo, va participa la turneul european EMF e-Sports FIFA 2020, competiție ce se va disputa între 18 și 24 mai.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal