AJF Galați propune play-off și play-out pentru finalizarea sezonului

403

În direct la Lider Sportiv, de la Radio Pro Lider FM, 92.4 FM sau www.liderfm.ro, președintele Asociației Județene de Fotbal Galați, Liviu Ciubotariu, a vorbit despre modalitatea de finalizare a sezonului din Liga a IV-a, în contextul pandemiei de coronavirus.

”Este clar că nu mai putem să desfășurăm toate etapele, să încheiem campionatul normal. Mai aveam de disputat încă 12 jocuri la Liga a IV-a. Disputasem doar o singură etapă din retur.

Am discutat cu membrii afiliați ai noștri, și le-am propus o variantă, de fapt acum facem scenarii, toată lumea face scenarii, le-am propus o variantă de play-off cu primele șapte echipe, iar de la locul opt în jos, locurile 8-14 să joace în play-out”, a spus Liviu Ciubotariu.

Șeful AJF-ului local a mai declarat că echipele angrenate în cele două eșaloane județene, Liga a IV-a și a V-a, doresc reluarea meciurilor.

”Surprinzător toată lumea este dornică de activitate, să reia activitatea, să revină la jocuri. În mare majoritate își doresc să reluăm activitatea și să începem să jucăm. Este clar că la noi nu este cazul de antrenamente sau de cantonamente.

La nivelul Ligii a IV-a – Ligii a V-a singurul antrenament este meciul de duminică la majoritatea echipelor. Prea puține echipe sunt care susțin și antrenamente săptămânale. În momentul în care vom intra pe terenul de joc, atunci vom putea disputa de o anumită dată de reluare a campionatului”, a declarat Liviu Ciubotariu.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal