Alex Ciobanu, despre sezonul recent încheiat de Oțelul: ”Am terminat pe un loc onorabil”

188

Cum sezonul din eșalonul trei a fost înghețat, oficial, de către Federația Română de Fotbal, antrenorul de la SC Oțelul, Alexandru Ciobanu, a făcut, la Lider Sportiv, 92.4 FM sau www.liderfm.ro, o analiză succintă a sezonului recent încheiat.

”Vorbim de sezonul trecut trebuie sa vorbim de prima zi a sezonului când la club lucrurile erau grave și grele, având în vedere că era o situația financiară cu probleme. Am reușit să convingem o serie de jucători gălățeni să rămână, chiar am reușit să promovăm o serie de juniori, mai ales în turul campionatului.

Toată lumea știu că la început era temătoare că putea fi și reversul, cu mulți juniori promovați să nu fie rezultate pozitive, dar iată că am reușit să terminăm și sezonul, așa cum s-a terminat el, pe un loc onorabil, având în vedere că tot acest sezon care s-a încheiat a fost unul presărat cu foarte multe dificultăți, din toate punctele de vedere, dar clubul cred că a reușit să treacă cu bine peste acest test.

Am reușit să promovăm și un număr important de juniori, copii care au făcut progrese, sunt unii care au avut evoluții oscilante, dar pe un copil trebuie să îl vezi în perspectivă”, a spus tehnicianul roș-alb-albaștrilor.

”30 de puncte sunt onorabile”

Antrenorul formației gălățene s-a declarat mulțumit și de numărul de puncte cu care Oțelul a încheiat sezonul. ”Seniorii au înțeles atât cât au putut ei rolul pe care l-au avut și cred că 30 de puncte sunt onorabile pentru munca pe care am avut-o noi. Cu siguranță au fost o serie de rezultate bune, spre sfârșitul turului au fost și jocuri mai puțin reușite, dar era un lucru la care ne așteptam. Știam că așa va fi.

Când ai o echipă tânără sunt oscilații și în forma sportivă și în evoluțiile de-a lungul unui campionat. Eu cred că având în vedere toată conjunctura campionatului trecut este de apreciat toată lumea din club, de la conducere, până la cei de la magazie.

Am reușit să ținem clubul la un nivel bun de Liga a III-a, având în vedere că dacă privim deasupra noastră în clasament sunt echipe care au bugete mult mai mari decât noi”, a mai spus Alexandru Ciobanu.

Ediția 2019-2020 a Ligii a III-a a fost încheiată de SC Oțelul pe locul șase cu 30 de puncte, la egalitate de puncte cu echipa de pe locul cinci, la trei puncte de ultima treaptă a podiumului.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal