Alex Ciobanu: ”Trebuie să acordăm atenție sporită juniorilor care sunt din Galați”

171
Foto: SC Oțelul/Facebook

Cu lotul format în proporție covârșitoare din juniori SC Oțelul își îndreaptă atenția în continuare spre sectorul juvenil. La Lider Sportiv, 92.4 FM sau www.liderfm.ro, antrenorul formației gălățene, Alexandru Ciobanu, a declarat că formația fanion Galațiului trebuie să își îndrepte atenția și spre juniorii celorlalte cluburi de fotbal din Galați.

”Mai avem copii în Centrul de Copii și Juniori al clubului Oțelul. Sunt copii interesanți la grupa celor născuți în anul 2003, în anul 2004 sau 2005. Totul va depinde în funcție de strategia cu care vom aborda următorul sezon.

Strategia pe care o vom avea în următorul sezon ne va fi dată tot de finanțe, dar, cu siguranță, un lucru primordial pe care noi ne interesează, sunt copii pe care îi avem în Galați. Sun copii buni și la CSM Galați și la LPS Galați, dar vom vedea cum se vor desfășura lucrurile în perioada următoare.

Clubul va încerca, și acesta este drumul pe care am plecat de anul trecut să avem grijă și să acordăm atenție sporită juniorilor care sunt din Galați. Pentru că, în principiu, încercăm să formăm o echipă de cât mai mulți gălățeni, pentru că noi reprezentăm orașul Galați, care să devină, ne-am dori cât mai devreme, foarte combativă și să aibă succes la Liga a III-a, dar vom vedea”, a spus Alexandru Ciobanu.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal