Cr. Munteanu, despre relația cu autoritățile locale. ”La Galați, la Oțelul, avem autoritățile lângă noi, fără ele nu putem continua”

319
Foto: www.scotelul.ro

La jumătatea lunii martie pe ordinea de zi a Consiliului Local Galați s- aflat subiectul finanțării SC Oțelul, dar proiectul a fost amânat din cauza stării de urgență din România. La Lider Sportiv, 92.4 FM sau www.liderfm.ro, managerul executiv de la SC Oțelul, Cristian Munteanu a vorbit despre relațiile dintre clubul roș-alb-albastru și autoritățile locale.

”Am ținut legătura cu Primăria Municipiului Galați în permanență. Cei de la Primăria Municipiului Galați rămân alături de noi. Parteneriatul cu Primăria Municipiului Galați și Consiliului Local Galați va merge mai departe. Pe această cale vreau să-i mulțumesc primarului Ionuț Pucheanu și consilierilor locali care susțin această echipă.

Așteptăm să vedem când vom putea să fim bugetați, pentru că avem în față un sezon în care ne dorim mai mult decât a fost anul trecut. Fără ajutorul Primăriei și al Consiliului Local este greu să continuăm. Asta este o chestiune la nivel național. Eu am mai spus la o emisiune televizată în urmă cu ceva vreme, dacă Primăriile și Consiliile Județene se retrag din sportul românesc, în acel moment vom discuta de falimentul sportului românesc, nu mă refer doar la fotbal, la sport în general. În proporție de 85% sportul este susținut de Primării și Consilii Județene.

Noi așteptăm de la Guvern o lege a sponsorizării, prin care să atragă investitorii privați în sport. Să creeze condiții și facilități să vină investitorii să pompeze capital în sportul românesc. Sportul este sănătate, capacitatea unui tânăr care face mișcare crește, asimilează altfel la școală.

Ar trebui ca pentru Guvernul României sportul să fie în primele zece priorități. Din păcate asta nu se întâmplă, dar nu ne pierdem speranța. Noi la Galați, la Oțelul, avem autoritățile locale lângă noi, fără ele nu putem continua”, a spus Munteanu la Lider Sportiv.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal