Cr. Munteanu, despre repornirea fotbalului în Germania: ”Este un exemplu pentru toată Europa”

132
Foto: www.scotelul.ro

Unul dintre cele mai puternice campionat de fotbal din lume, Bundesliga, revine în actualitate după pandemia de coronavirus. Managerul executiv de la SC Oțelul, Cristian Munteanu, a declarat la Lider Sportiv, 92.4 FM sau www.liderfm.ro, că exemplul Germaniei trebuie preluat și de alte state.

”Mi se pare de bun augur, mi se pare un exemplu pentru toată Europa. Știm cu toții ce înseamnă în lumea asta Germania, nu doar în Europa. Este foarte bine că se reia campionatul, cineva trebuia să dea startul, să arate curaj. Nu poți sta la nesfârșit în casă, ajungi în situația în care ieși pe stradă să te omori pentru pâine.

Clar fotbalul face parte din economie. Chiar președintele Răzvan Burleanu a declarat, pe cifre, acum nici o săptămână, că undeva la 740 de milioane de euro intră anula în bugetul de stat de la fotbal. Sunt convins că ce a făcut Germania este un exemplu ce va fi urmat de mai multe țări. Nu sunt convins în Olanda și Franța. Am văzut că acolo s-a întrerupt.

Nu sunt convins în Olanda și Franța. Am văzut că acolo s-a întrerupt, eu am un ”filing” că și Franța și Olanda se gândesc de două ori dacă decizia a fost bună. Este posibil să întoarcă decizia. Germania a făcut un lucru extraordinar, a dat drumul la fotbal și cred că vor fi țări care se vor lua după ei”, a spus Munteanu la Lider Sportiv.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal