Liviu Ciubotariu, despre data la care ar putea fi reluată activitatea în Liga a IV-a și a V-a

571
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Oprit din cauza pandemiei de coronavirus în luna martie, fotbalul la nivel județean mai are de așteptat până la revenirea la jocuri. Președintele Asociației Județene de Fotbal Galați, Liviu Ciubotariu, a avansat o dată la care ar putea fi reluată activitatea în eșaloanele județene.

”Am avut o întâlnire cu conducerea FRF în care ni s-a comunicat că nu ne încadrăm pentru 15 mai, prima perioadă de reluare a antrenamentelor. Era clar că nu putem să îndeplinim acele condiții foarte stricte, pe care abia cei de la Liga I le împlinesc.

Vom primi următoarele relaxări din două în două săptămâni, prima dată va fi la sfârșitul lunii mai, apoi la 15 iunie. Cel mai probabil după 15 iunie am putea să ne încadrăm și noi pentru a ne desfășura activitatea”, a spus președintele AJF Galați la Lider Sportiv, de la Radio Pro Lider FM, 92.4 FM sau www.liderfm.ro.

Președintele AJF Galați a vorbit și despre măsura în care a fost afectat fotbalul la nivel județean de pandemie.

”În primul rând ne-a afectat prin lipsa de activitate. În această perioada noi aveam programate foarte multe competiții la copii și juniori, Liga a IV-a, Liga a V-a, Cupa României, multiplele competiții de juniori.

Ne disputând jocurile a intervenit o perioadă de pauză pe care nimeni nu și-a dorit-o. Din păcate așteptăm încă să vedem care vor fi dispozițiile și reglementările Guvernului pentru a ne putea relua activitatea”, a declarat Liviu Ciubotariu.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal