Liviu Ciubotariu, despre reluarea antrenamentelor juniorilor

260

Președintele Asociației Județene de Fotbal Galați, Liviu Ciubotariu, a vorbit la Lider Sportiv, Radio Pro Lider FM, 92.4 FM sau www.liderfm.ro, despre reluarea activităților la nivelul copiilor și juniorilor. ”Aici este o mare durere, copii stau în case de două luni de zile și probabil vor mai sta. Stau în case în sensul că nu fac activitate sportivă organizată, pentru că deja au început să iasă afară. Dar, din păcate, deocamdată, nu pot să facă activitate fizică organizată.

Competițiile s-au încheiat pentru anul acesta competițional, s-au ”înghețat”. Mai este o sigură competiție, Liga Elitelor U19, unde nu suntem implicați noi cei din Galați.

Se dorește foarte mult, sunt presiuni din partea cluburilor, de copii și juniori să se permită începerea antrenamentelor, să facă antrenamente organizate.

Legat de o estimare privind data de reluare a activității președintele AJF Galați a spus: ”Eu zic că după 1 iunie se va da drumul. Am văzut că deja au început să fie câte trei jucători cu antrenorul, să facă mișcare fizică, să folosească fiecare mingea lui, asta și la juniori. Zilele trecute Ministrul Tineretului și Sportului a fost în direct la un post tv național și a zis că și cluburile de juniorii care au bază sportivă proprie, pot face mișcare în aer liber, coordonată de către antrenor.

În Galați nu prea sunt terenuri, terenurile sunt cele pe care le cunoaștem, iar momentan sunt închise, dar eu zic că după 1 iunie va fi reglementat și acest lucri și copii vor avea voie să iasă afară la antrenamente”, a declarat Liviu Ciubotariu.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal