Mihai Bejan ne spune povestea începutului Clubului Sportiv Orășenesc Luceafărul Berești

257

În vara anului 2019 peisajul fotbalistic din al doilea eșalon județean s-a îmbogățit cu trei cluburi. În direct la Lider Sportiv, 92,4 FM sau www.liderfm.ro, fondatorul de la Luceafărul Berești, Mihai Bejan, cel care este și președintele formației din Berești, a vorbit despre povestea înființării Clubului Sportiv Orășenesc Luceafărul Berești.

”Fotbalul a revenit la Berești după 12 ani. În urmă cu 12 ani la Berești era o echipă care se chema Viitorul. Asta am și vrut să reiau povestea Viitorul Berești. Din punct de vedere juridic nu s-a putut să iau această denumire, sunt ceva detalii tehnice care mă depășesc. Ideea este că totul a pornit ca o poveste.

La o discuție, inițial cu nașul meu și unchiul meu. Apoi, am încercat să duc ideea mai departe în Consiliul Local, sunt și consilier local la Berești. Nu a fost deschidere către sport, totuși, în vâltoarea visului ăsta, ne-am gândit, totuși ce ar fi să facem echipă noi singuri, fără nici un sprijin, cum ar fi.

La început ne-am făcut niște calcule, după estimările noastre nu era foarte mulți bani la început. Între timp suma s-a triplat, cel puțin, însă, sunt foarte mândru de ce am creat acolo. Este o echipă frumoasă, o familie, băieți ambițioși care se adună la fiecare final de săptămână, duminică de duminică, să facă sport să facă mișcare. Este foarte important lucrul ăsta”, a spus Mihai Bejan pe 92,4 FM.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal