Oțelul a pus la dispoziție mini hotelul de la stadion pentru carantinații covid-19

555

Având în vedere numărul mare de persoane venite din străinătate, din zonele cu focare de coronavirus, SC Oțelul a pus la dispoziția autorităților locale mini hotelul de la stadionul Oțelul. Chiar dacă clubul gălățean a oferit cu titlu gratuit spațiile de cazare, oamenii cazați acolo nu s-au comportat tocmai civilizat cu spațiile respective.

Despre situația spațiilor de cazare oferite de SC Oțelul persoanelor aflate în carantină a vorbit la Lider Sportiv, 92.4 FM sau www.liderfm.ro, managerul executiv al clubului roș-alb-albastru Cristian Munteanu.

”Într-adevăr noi am cedat mini hotelul nostru, să săpun asa, și mi se pare fair-play din partea noastră. Am făcut-o cu titlu gratuit, să fim și noi alături de autoritățile locale, cu cât putem, puțin sau mult. Important este ca am făcut-o.

Faptul că într-adevăr s-au făcut distrugeri la baza de cantonament a noastră rămâne de văzut. Din păcate oamenii se pare că nu sunt toți civilizați și educați. Din păcate sunt și scursuri, sunt și nemernici, să spun așa, îmi cer scuze pentru vocabular. Rămâne să se facă un proces verbal de constatare când se va termina cu acești oameni carantinați. Va trebui să găsim o soluție să se repare tot ce s-a stricat acolo.

Hotelul în care sunt cazați acei oameni nu are legătură cu vestiarele, curtea stadionului, magazia de echipamente, spălătoria sau birourile care sunt acolo. Sunt total separate aceste lucruri. Intrarea se face separat, prin strada principală”, a spus Cristi Munteanu.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal