#Remember Lider Sportiv. Alex Ciobanu: ”Contează foarte mult să fii jucător gălățean și să joci la Oțelul. Toată lumea visează să joace la Oțelul”

199
Foto: SC Oțelul/Facebook

Având în vedere că sportul și-a pus pauză în perioada pandemiei, încercăm să ne reamintim de lucrurile plăcute. Astfel, ne-am propus să scoatem la suprafață cele mai interesante declarații din emisiunea Lider Sportiv, de la Radio Pro Lider FM, 92.4 FM sau www.liderfm.ro.

Astăzi ne reamintim de una dintre cele mai frumoase declarații despre Oțelul, cea oferită de Alexandru Ciobanu, antrenorul roș-alb-albaștrilor.

Dacă ne amintim echipa campioană din anul 2011, acea echipă avea jucători crescuți de Oțelul, practic așa era format scheletul echipei. După aceea, după falimentul nefericit, mulți jucători s-au împărțit în mai multe direcții în Galați la multitudinea de Școli de Fotbal de aici sau în alte orașe, ușor ei revin la Oțelul.

Sunt copii buni, născuți în anul 1999, 2000, 2001, 2002 chiar, asupra cărora trebuie să fim atenți, să-i creștem sănătos, pentru că în acești copii poate fi viitorul clubului.

Contează foarte mult să fii jucător gălățean și să joci la Oțelul. Toată lumea visează să joace la Oțelul, suntem singurul club din Galați care oferă tinerilor fotbaliști șansa să poată să facă pasul către echipa mare. Sunt mai mulți juniori care pot avea un viitor frumos aici.

Ei trebuie să înțeleagă că au mult de muncă, să fie responsabili, să aibă grijă cu școala, pentru că le-am și spus, se caută fotbaliști inteligenți nu fotbaliști care nu știu să scrie”, spunea Alex Ciobanu la Lider Sportiv.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal