Viitorul Frumușița, echipa cu suporteri din trei localități

364

Marele dezavantaj de a disputa meciurile de pe propriul teren ”printre străini”, a fost transformat de Viitorul Frumușița într-o oportunitate. La meciurile clubului înființat în vara anului 2019 disputate pe terenul din localitatea învecinată, Fântânele, comuna Scînteiești, au asistat suporteri ai fotbalului din trei localități.

”La meciurile ”de acasă” spectatorii sunt destul de numeroși, în condițiile în care terenul pe care jucam “acasă” se afla la Fântânele și asta înseamnă că pentru a asista la meciurile noastre trebuie sa se deplaseze în jur de zece kilometri.

Echipă de fotbal la Frumușița nu a mai fost de peste 25  ani, de când echipa de fotbal Recolta Frumușița  s-a desființat și terenul de fotbal al comunei, care în acea perioadă era unul dintre cele mai bune din județ la categoria la care juca Recolta, s-a desființat căpătând statutul de târg comunal.

Cu toate astea, dragostea pentru fotbal a suporterilor din Frumușița și pofta de fotbal a tinerilor este mare, la fiecare meci acasă fiind în jur de 100 de persoane, care pun mult suflet și încurajează echipa.

Demn de remarcat este și faptul că echipa noastră este susținută atât de către suporterii din Frumușița, localitatea de proveniență a echipei, cât și de către suporteri din cele două localități învecinate Fântânele și Scânteiești, suporteri care ne-au primit, de altfel, foarte bine și cu multă căldură primind deseori ajutor în probleme organizatorice, mai ales datorită faptului că avem în lotul nostru doi jucători care provin din Fântânele”, ne-a spus președintele și inițiatorul proiectului Viitorul Frumușița, Antonel Tabac.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal