Bogdan Paul consideră oportun înființarea unui Centru de copii și juniori la CSU Belor

80
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Într-un interviu acordat contului oficial de facebook CSU Belor, antrenorul formației gălățene de volei, Bogdan Paul, subliniază importanța înființării unui Centru de Copii și Juniori al formației gălățene.

”Trebuie asigurată continuitatea, respectiv viitorul acestei grupări. Cred că va trebui să facem eforturi pentru dezvoltarea unei academii, sau cel puțin pentru a pune bazele unor grupări de începători proprii, care să asigure o tranziție sănătoasă a unor sportive tinere către marea performanță.

Emulația pe care sunt sigur că această echipă de senioare o să o creeze în oraș trebuie transformată în pasiune pentru copiii care vor să descopere tainele acestui frumos sport”, spune Bogdan Paul.

Tehnicianul formației gălățene a vorbit și despre viitoarea ediție de campionat. ”Nu cred că mai are importanță poziția în clasament, ci posibilitatea ca în sezonul următor să poți participa în campionat sau în cupele europene cu un buget normal.

O să vedeți că aceasta va fi o mare provocare pentru multe grupări sportive. Vor fi momente foarte grele pentru sportul românesc și cel internațional după ce vom trece de această perioadă de criză. Strategiile de conservare vor fi foarte importante, iar managerii cluburilor vor trebui să facă eforturi mari pentru a asigura normalitatea activității, fără să mai vorbesc de dezvoltare…”, a spus Bogdan Paul.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal