FC Universitatea abordează următoarea ediție a Ligii I cu datorii!

237
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

La Lider Sportiv, Pro Lider FM, președintele clubului de fotbal feminin FC Universitatea Galați, Gabriel Călinescu, a vorbit despre impactul pandemiei de coronavirus asupra formației gălățene.

”Din păcate și echipa noastră a avut de suferit, având în vedere că ne-am aflat la cel mai bun sezon. În iarnă am încercat să păstrăm lotul în aceeași măsură și ne doream să continuăm și în retur. Nu a depins de noi și sezonul a luat sfârșit mult prea devreme, chiar dacă noi în perioada de primăvară ne-am pregătit și am sperat că se va găsi o variantă să jucăm și meciurile din retur”, a spus Gabriel Călinescu.

Legat de suma de 420.000 de lei repartizată de Consiliul Local Galați către FC Universitatea președintele singurului club de fotbal feminin de primă ligă din Moldova a spus: ”În primul rând noi mulțumim pentru susținere, însă suma repartizată nu nu asigură nici măcar cheltuielile din sezonul trecut.

Vom trece la următorul sezon cu datorii, iar asta va fi o mare problemă pentru noi, având în vedere că șase din jucătoarele din 11-le de bază de sezonul precedent au decis să renunțe, va fi o mare problemă. Am sperat să primim o sumă decentă, însă nu a depins de noi. Clubul nostru a avut rezultate, am fost la cel mai bun sezon, practic trebuia să continuăm ce am început sezonul acesta”, a spus Gabi Călinescu.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal