Gălățeanul Ionuț Daniel Constantinescu este campion european la FIFA 20 pe PS4

289
Foto: Federația Europeană de Minifotbal

Jucătorul profesionist de FIFA 20, gălățeanul Ionuț Daniel Constantinescu, este campionul Europei la FIFA 20 pe PS 4. Din postura de campion al României cu Ajax Dulcisimo, Ionuț Daniel Constantinescu, a câștigat ediția inaugurală a EMF eSport EURO 2020, competiție organizată de Federația Europeană de Minifotbal.

Dancos, așa cum este cunoscut tânărul de 20 de ani în lumea virtuală, a avut un turneu perfect, a câștigat toate meciurile de la turneul final EMF eSport EURO 2020.

Faza grupelor a fost încheiată de Dancos cu 9 puncte din 9 posibile, iar victoriile au fost: 3-2 cu Huseyn Ozdem, Turcia, 4-3 cu Alexander Spiridon, Rusia, și 5-2 cu Marius Pamfile, România. Cu maximum de puncte după faza grupelor, Dancos a jucat în faza 16-imilor cu italianul Elia Galligani, iar gălățeanul s-a impus cu scorul 2-1.

Au urmat victorile cu ucraineanul Ruslan Rudomotov, scor 6-4, din optimi, și turcul Ertugul Samet, scor 7-3, iar Dancos a intrat între primii patru jucători ai Europei de la EMF eSport EURO 2020.

În semifinala de la EURO 2020 s-a reeditat finala din campionatul României, iar Dancos a trecut și la Euro de Alexandru Core, România, cu socrul 7-1. Cu același scor 7-1 Dancos a câștigat și finala EMF eSport EURO 2020 contra bulgarului Nikolay Bokov.

Pe lângă aptitudinile de jucător profesionist de FIFA 20, Ionuț Daniel Constantinescu este și jucător activ în Campionatul de Minifotbal Galați legitimat la echipa campioană Ajax Dulcisimo. În acest sezon Dancos a fost ”la manșă” pentru FC Botoșani în eLiga I.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal