”Grig” și ”Boboc” duel cu repetiție pentru titlul de golgheter la minifotbal

216
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Adversari în lupta pentru titlul de golgheter în precedentele două ediții de Liga a IV-a, Adrian Grigoraș, (ex-CSU Dunărea de Jos acum la Sporting Liești în Liga a III-a) și Constantin ”Boboc” Spînache, (Zimbrul Slobozia Conachi), se duelează pentru titlul de cel mai bun marcator la teren mic în Campionatul de Minifotbal Galați și în acest sezon, conform clasamentului Asociației de Minifotbal Galați.

Adrian Grigoraș, deținătorul celor două titluri de golgheter, (Liga a IV-a și Campionatul de Minifotbal), este primul în clasamentul la zi al marcatorilor din Campionatul de Minifotbal Galați la momentul întreruperii campionatului.

Jucătorul celor de la Alex 2014 la minifotbal a marcat 44 de goluri în cele 20 de meciuri disputate în Liga I, în timp ce ”Boboc”, golgheterul la zi de la teren mare, este pe doi la minifotbal cu patru goluri mai puțin decât Grigoraș. La minifotbal ”Boboc” evoluează pentru campioana și liderul detașat al campionatului Ajax Dulcisimo.

Al treilea în clasamentul marcatorilor de la minifotbal este un alt jucător al campioanei Ajax Dulcisimo, Iulian Năpîrlică, fotbalist ce evoluează pentru Zimbrul Slobozia Conachi pe teren mare. Iulian Năpîrlică a marcat 35 de goluri în cele 20 de etape disputate până la întrerupere în Campionatul de Minifotbal.

Pe patru în clasamentul marcatorilor de la minifotbal este veteranul Sorin Frunză. La teren mic Frunză a marcat 33 de goluri pentru Fratelli Bianconeri. În campionatul Ligii a IV-a Sorin Frunză joacă pentru liderul Avântul Valea Mărului.

Un alt jucător al liderului de la teren mare, Alexandru Perju, (Avântul Valea Mărului), închide top cinci al marcatorilor din clasamentul marcatorilor la zi de la minifotbal. Component al celor de la Lazio pe teren mic Perju a înscris de 27 de ori pentru ”laziali”.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal