Oțelul lansează miercuri cardurile socios pentru sezonul 20-21

116
Sursa afiș: Oțelul/Facebook (arhivă)

Suporter Club Oțelul, gruparea gălățeană de Liga a III-a, a demarat recent programul de înscriere a suporterilor ca membri oficiali ai clubului, socios, pentru ediția de campionat 2020 – 2021.

SC Oțelul Galați aduce la cunoștința tuturor membrilor asociați-cotizanți că la finalul sezonului competițional 2019/2020, toate cardurile de socios vor expira la data de 30 iunie 2020, iar acestea vor putea fi reînnoite în termen de 60 de zile pentru a putea beneficia de continuitate anuală.

De asemenea, asociația noastră anunță că începând cu data de miercuri, 1 iulie 2020, va fi demarat și procesul de înscriere ca membri oficiali pentru stagiunea competițională 2020/2021.

Vă reamintim că membrii asociați-cotizanți au drept de vot în Adunarea Generală a SC Oțelul Galați, inclusiv la alegerile ce vor avea loc în acest an, dar și o serie de beneficii oferite de clubul nostru: abonament gratuit la meciurile oficiale, acces în grupurile de socializare exclusive, acces la transmisiunile live ale meciurilor oficiale sau amicale, newsletter informări oficiale, știri exclusive sau prioritate la știri, reduceri la magazinul oficial, vot jucătorul sezonului, tombole și concursuri exclusive, etc.“, se arată în comunicatul oficial al SC Oțelul. Mai multe detalii despre programul clubului Oțelul se pot găsi aici.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal