Oțelul și-a branduit Tribuna Oficială și sala de conferințe

331
Foto: SC Oțelul/Facebook

Tribuna Oficială a stadionului Oțelul și sala de conferințe a arenei din strada Anghel Saligny vor purta nume personalizate. Consiliul Director al clubului roș-alb-albastru, la propunerea departamentului de Brand Management, a hotărât ca Victor Puiu Vasilache să dea numele Tribunei Oficiale a stadionului Oțelul, iar sala de conferințe a arenei să poarte numele ”Dunărea Bătrână”.

”Victor Vasilache poate fi considerat, pe bună dreptate, drept creatorul echipei Oțelul Galați în forma modernă și profesionistă. S-a născut pe 11 aprilie 1942, în Galaţi, iar asta explică atașamentul deosebit față de ceea ce înseamnă comunitatea locală și poate că tot cu el a început și mentalitatea care caracterizează suporterul oțelar, care de-a lungul timpului a avut mai multă încredere în sportivii gălăţeni, decât în “mercenarii” veniţi din alte zone. S-a luptat pentru ca numele și clubul Oțelul să nu dispară, în ciuda unor presiuni enorme în perioada comunistă, și a reușit să ducă clubul din campionatul organizat în cadrul Combinatului Siderurgic până în Divizia A și să învingă Juventus Torino în Cupa UEFA”, este anunțul de pe site-ul oficial al Oțelului.

”Dunărea Bătrână a apărut din dorinţa fanilor de a mediatiza cât mai mult echipa favorită, în lipsă de informaţiile dorite despre Oţelul. Prin deviza „suporterii scriu pentru suporteri”, DB-ul a luat fiinţă la ideea unor suporteri pasionați în februarie 2007, la început fiind distribuită  fanilor pe internet, în format PDF. Mutarea revistei pe site-ul www.dunareabatrana.ro a fost sinonimă cu succesul, ajungând să strângă zilnic cifre record pentru un site de nişă, fiind ani de-a rândul practic cea mai importantă publicație adresată suporterilor oțelari”.

Astfel, după Cabina Radio – TV ”Corneliu Mihăilescu” la stadionul Oțelul există Tribuna Oficială ”Victor Puiu Vasilache” și sala de conferințe ”Dunărea Bătrână”.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal