Victoria Independența, Quantum, Victoria Tecuci, echipele fair play din Liga a IV-a

196
Foto arhivă

Campionatul primului eșalon județean s-a întrerupt după ce s-a disputat o singură etapă din retur. Într-un clasament al sportivității în cele 14 etape disputate în acest sezon ultima clasată Victoria Independența este prima.

În 14 meciuri formația din Independența nu a încasat nici un cartonaș roșu, iar în ceea ce privește avertismentele formația din Independența a încasat 11 ”galbene”, cele mai puține din primul eșalon județean, conform statisticii AJF Galați.

Victoria Tecuci, locul 7 în clasamentul general la momentul întreruperii, este a doua într-un clasament al sportivității din Liga a IV-a, de asemenea fără cartonaș roșu încasat, dar cu 17 avertismente.

Clasată pe locul opt în ierarhia după cele 14 etape disputate singura echipă municipală gălățeană din ligile județene, Quantum Club Galați, este pe trei în ierarhia sportivității cu 18 cartonașe galbene încasate, băieții lui Iulian Oprea nu au suferit nici o eliminare în această ediție a Ligii a IV-a.

Liderul la zi al campionatului, Avântul Valea Mărului, este a patra în clasamentul sportivității. Jucătorii pregătiți de Gheorghiță Dan Popa au fost sancționați cu 22 de cartonașe galbene, dar fără eliminare, cartonaș roșu.

La polul opus Juventus Toflea este echipa cea mai ”eliminată”, în 14 etape scurse din tur formația din Brăhășești a fost sancționată cu patru eliminări. La cele patru cartonașe galbene se adaugă și 18 ”avertismente”. Avântul Drăgănești, Avântul Vânători și Voința Cudalbi sunt echipele cu câte trei cartonașe roșii încasate, în timp ce Agrostar Tulucești deține șefia în ceea ce privește numărul de cartonașe galbene încasate, 35. Aproape de formația din Tulucești sunt cei de la Voința Cudalbi cu 34 de cartonașe galbene încasate.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal