Campionatul de Minifotbal Galați rămâne suspendat pe o perioadă nedeterminată!

129
Foto: Facebook/Arena Barieră

Federația de Minifotbal din România a emis recent un comunicat în care anunță prelungirea termenului de suspendare a tuturor competițiilor oficiale, organizate sub egida FMR, până la o dată care va fi anunțată ulterior, în funcție de evoluția stării de alertă și a măsurilor impuse de autorități.

Federația anunță că dorește finalizarea campionatelor locale pe teren, cât și disputarea competițiilor naționale. ”Comitetul Executiv nu ia în considerare înghețarea sau suspendarea sezonului actual și nici anularea organizării competițiilor naționale în 2020. Federația urmează să stabilească organizarea, locul și data desfășurării acestor competiții, în funcție de momentul în care legile și normele de prevenție, emise de autorități, vor permite reluarea competițiilor locale și naționale”.

30 august, termenul limită de finalizare a campionatelor locale

Federația de Minifotbal a stabilit data de 30 august, termenul limită de anunțare a ierarhie finale a campionatelor locale.

”În acest sens, CEx a stabilit data de 30 august ca fiind termenul limită până la care Organizatorii locali pot anunța ierarhia finală a competițiilor pe care le organizează. Modalitățile de finalizare a întrecerilor locale sunt în responsabilitatea Organizatorilor, aceștia având autoritatea de a decide cele mai bune soluții privind stabilirea modului de finalizare a competițiilor pe care le organizează, sub egida FMR.

În perioada următoare, Cex va analiza, stabili și comunica celelalte detalii legate de finalizarea competițiilor (data limită pentru transferurile locale, blocarea site-ului FMR, sistemul de organizare, participare și desfășurare a competițiilor naționale, etc). Toți Organizatorii locali din țară, care își desfășoară activitatea sub egida FMR, trebuie să implementeze această decizie, în caz contrar riscă anularea rezultatelor înregistrate în competiția locală din perioada suspendării competițiilor locale. Facem, din nou, un apel la toți cei care sunt membrii FMR și cei care organizează competiții sub egida FMR, să implementeze toate îndrumările venite din partea autorităților locale și naționale, pentru prevenirea și răspândirea COVID-19”, se arată în comunicatul Federației de Minifotbal.

La momentul întreruperii Campionatului de Minifotbal Galați, podiumul clasamentului arăta astfel: 1. Ajax Dulcisimo 51 p, 2. Viitorul 42 p, 3. Atletico Abcoz 39 puncte.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal