Comuna Schela are în plan modernizarea stadionului

192

Cunoscută drept una dintre cele mai dotate baze sportive din județ, stadionul din Schela ar putea beneficia de anumite modernizări în acest an. Despre stadionul pe care își dispută o parte din meciurile de pregătire cei de la Oțelul sau pe care evoluează gruparea de lângă sonde ne-a vorbit președintele clubului de fotbal local, ACS Lascăr Schela, Victor Viorel Neagu.

”Stadionul pe care ne desfășurăm meciurile de pe teren propriu este o bază sportivă modernă, spun eu, dar și alții, de cel puțin nivelul Ligii a III-a. Stadionul este dotat cu vestiare, (apă caldă), dar și o suprafață de joc foarte bună din iarbă.

Pentru întreținerea terenului mă ocup personal, de la însămânțare până la programarea timpilor pentru udat, îngrășământ, tuns, ierbicidat. Pentru lucrările mai complexe apelăm la cei de la Oțelul, club cu care avem o colaborare foarte bună, în special cu Iulian Apostol.

Cei de la Oțelul, în schimb, mai fac câte două-trei antrenamente la noi. Nouă ne prind foarte bine aceste antrenamente, mai ales că mai jucăm și meciuri amicale când au și ei lucrări de întreținere la teren. La teren avem și nocturnă ceea ce ne ajută foarte mult toamna, când se întunecă devreme, pentru antrenamente

Sperăm ca anul acesta să putem moderniza și tribunele. În prezent la stadion avem 100 de locuri pe scaune, dar suporterii mai pătimași le mai sparg. Cu ajutorul Consiliului Local, al domnului primar, dacă timpurile mai permit aceste investiții”, ne-a spus președintele formației din Schela.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal