Cupa României, faza județeană, nu este atractivă pentru echipele gălățene!

210

Dacă în ceea ce privește locul pentru barajul de Liga a III-a lupta este acerbă, cele două echipe implicate, Avântul Valea Mărului și Zimbrul Slobozia Conachi, vor face totul posibil pentru a nu încălca protocoalele impuse de MTS, în privința celeilalte competiții județene, Cupa României, situația este diferită.

”În ceea ce privește Cupa României, în momentul ăsta, neoficial, se amâna primul tur național. Nu se va mai juca primul tur național pe 11 august, ci cel mai probabil prima etapă națională va fi pe 25 august. Pentru noi la Cupă situația este un pic delicată, echipele, (Avântul Valea Mărului și Zimbrul Slobozia Conachi), nu sunt interesate de competiție, iar motivul este că sunt de îndeplinit aceleași condiții precum la meciurile pentru deciderea reprezentantei la baraj”, ne-a spus Liviu Ciubotariu, președintele Asociației Județene de Fotbal Galați.

Șeful AJF-ului ne-a mai spus că este posibil ca Galațiul să nu aibă reprezentantă în primul tur național al Cupei României, dacă echipele nu vor dori participarea, mai ales că în primul tur ar putea accede și echipe din Liga a III-a.

Altfel, deținătoarea trofeului Cupei României – faza județeană, este CSU Dunărea de Jos. În finala de sezonul trecut studenții au învins Gloria Ivești cu scorul 3-1, finală disputată pe stadionul ”Municipal” din Tecuci. În faza națională a Cupei studenții s-au oprit în turul secund, eliminați de CSM Focșani, la limită, scor 1-2. În primul tur național CSU Dunărea de Jos a eliminat Sporting Liești, (pe atunci colega de eșalon), cu scorul 4-1.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal