FC Universitatea organizează tombolă în scop caritabil

129

În pauza competițională gruparea gălățeană de prima ligă FC Universitatea se implică în acțiuni caritabile. În acest sens clubul ce activează în Liga I a fetelor s-a implicat în strângerea de fonduri pentru o fetiță de doar zece luni care are nevoie de un vaccin în valoare de peste două milioane de dolari.

”Pe scurt, Alexandra, sau Alexa cum o strigă mama ei, suferă de o boală genetică rară, amiotrofie spinală de tip 1. O boală care are vaccin, dar, aşa cum suntem obişnuiţi, în viaţă totul are un preţ. Pentru Alexandra, viaţa e cam scumpă. Scumpă rău: 2,1 milioane de dolari. Pentru ajutorarea ei, am decis să-i venim şi noi în sprijin, organizând o tombolă. Practic, cu 20 de lei transferaţi în conturile deschise în acest scop, veţi achiziţiona un bilet (număr) cu care veţi participa la extragerea finală (pe 3 august, ziua in care clubul nostru împlinește 5 ani), numărul tichetului urmând să se aloce în ordinea în care vă înscrieţi.

Ambele premii vor avea autograful celui mai selecţionat român în echipa naţională şi care a scris cea mai frumoasă pagină din istoria sportului gălăţean, antrenorul campioanei din 2011, Dorinel Munteanu. Aşadar, stimaţi suporteri, onoraţi colegi de cluburi, sportivi, părinţi şi toţi cei care ne urmăriţi, vă rugăm să vă alăturaţi acestei campanii şi să participaţi, dacă nu direct la tombolă, măcar cu o distribuire, ca să strângem cât mai mulţi îngeraşi pentru Alexandra”, se arată în comunicatul FC Universitatea. Mau multe detalii pe pagina e facebook a clubului aici.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal