Finala Ligii a IV-a nu se mai joacă! Vălmărenii merg la baraj

545
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Contextul epidemiologic actual face ca reprezentanta județului la barajul de promovare în Liga a III-a să nu se decidă pe teren. ”Cele două meciuri din finala Ligii a IV-a nu se vor mai juca. Cei de la DSP ne-au transmis că ne trebuie acordul Prefecturii, iar de la Prefectură ni s-a transmis că nu există cadrul legal. DSP-ul ne-a propus să amânăm cele două jocuri, dar nu mai avem când, trebuie să transmitem reprezentanta la baraj către FRF.

Prin urmare nu se vor disputa cele două meciuri, nu se va acorda titlul de campioană, iar Avântul Valea Mărului va juca la barajul de promovare în Liga a III-a”. ne-a spus președintele AJF Galați Liviu Ciubotariu. Vălmărenii merg la baraj grație punctului în plus în fața celor de la Zimbrul Slobozia Conachi de la momentul întreruperii campionatului.

”Sunt foarte greu de îndeplini condițiile, de exemplu cei de la Valea Mărului și-au făcut testele, dar nu la Galați, aici nu se poate, ci la Ploiești, nici măcar în județele apropiate de Galați”, ne-a mai spus Liviu Ciubotariu președintele Asociației Județene de Fotbal Galați.

Altfel, Avântul Valea Mărului este a doua echipă ce va face parte din Grupa A, Regiunea 7, de la barajul de promovare în Liga a III-a. Alături de vălmăreni vor juca vrâncenii de la Victoria Gugești, urmând ca cea de a treia echipă să se decidă între Sportul Chiscani și Victoria Traian, ambele reprezentamte ale județului Brăila.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal