Gălățenii Țapu și Berdilă continuă la CSM

188
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Formația de hochei cu care CSM Galați va aborda viitoarea ediție a Campionatului Național de Seniori va cuprinde și doi jucători gălățeni. Clubul municipalității anunță că a prelungit înțelegerile cu doi dintre cei cinci jucători gălățeni ce au activat sezonul trecut pentru CSM.

Fundașii Ciprian Țapu și Cătălin Berdilă sunt primii doi hocheiști gălățeni ce vor juca pentru CSM în viitoaeea ediție a Campionatului Național de Seniori.

Ciprian Țapu, 29 de ani, este un jucător format la Clubul Sportiv Municipal Dunărea Galați, pentru care a jucat la nivelul juniorilor și seniorilor. În afară de CSM Galați și Dunărea, Țapu a mai trecut pe Steaua București.

Cătălin Berdilă, 27 de ani, are un traseu al carierei asemănător cu cel al lui Ciprian Țapu. Format la Clubul Sportiv Municipal Dunărea Galați Cătălin Berdilă a mai jucat pentru Steaua București, dar și pentru CSM Galați de la înființarea clubului municipalității.

Cu Ciprian Țapu și Cătălin Berdilă numărul jucătorilor de la CSM Galați pentru sezonul viitor se ridică la zece, ceilalți opt fiind: Onodi Otto, Evgheni Skachov, Sergei Paior, Biro Otto, Biro Matyas, Anton Butochnov, Vitali Kirichenko și Mircea Constantin.

Altfel, în lotul cu care CSM Galați a evoluat sezonul trecut s-au regăsit alți trei jucători gălățeni: Adrian Irimia, Anton Cristian Popa și portarul Adrian Ionescu.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal