#Remember Lider Sportiv. David Asandei, despre victoria istorică cu City us Tg. Mureș: ”La 7-0 băieții au jucat excepțional”

133

Având în vedere că sportul și-a pus pauză în perioada pandemiei, încercăm să ne reamintim de lucrurile plăcute. Astfel, ne-am propus să scoatem la suprafață intervențiile memorabile de la Lider Sportiv, www.liderfm.ro sau 92,4 FM.

Am verificat prin arhiva singurei emisiuni de sport din FM-ul gălățean, Lider Sportiv, și am descoperit povestea uneia dintre cele mai răsunătoare victorii din istoria celor de la United.

„Sincer nu m-am așteptat ca băieții mei să facă un joc așa bun. Rezultatul este pe deplin meritat, toți cei care au jucat , au depus efort, merită felicitări.

Acest rezultat ne dă încredere cu putem mai mult, victoria de la Iași, din etapa precedentă, nu a fost întâmplătoare. Cu victoria de azi ne-am consolidat locul patru.

City us Târgu Mureș nu a pierdut nici un meci până cel de azi cu noi. De-a lungul timpului am câștigat de patru ori în fața celor de la Târgu Mureș, iar celelalte rezultate au fost 3-2. Rezultatul de azi a surprins lumea futsalului, telefonul sună încontinuu.

La 7-0 băieții au jucat excepțional, nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece, ne-am consolidat locul patru pentru a putea aborda cu un meci  în plus acasă jocurile din play-off cu Spicom Sfântu Gheorghe”, spunea antrenorul de arunci al fotmației gălățene David Asandei.

La 5 aprilie 2014 United a învins cu scorul 7-0 fosta multiplă campioană a României City us Târgu Mureș, de patru ori consecutiv campioană la momentul victoriei istorice a gălățenilor.

Pentru formația pregătită de David Asandei au marcat în acel joc: Ovidiu Tudose, două, Andrei Crăciun, Cătălin Ivan, trei, și Viorel Cojoc.

În acel joc rotația celor de la United a fost: Petrișor Toniță – Viorel Cojoc, Andrei Apostol, Ovidiu Tudose, Mihăiță Bâgu, Andrei Crăciun, George Buleandră, Octavian Cireș, Bogdan Salichi, Daniel Iorga, Alexandru Tănăsilă.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal