#Remember Lider Sportiv. ”Tase”: ”Gelu Popescu mi-a transmis spiritul Oțelului”

263

Având în vedere că sportul și-a pus pauză în perioada pandemiei, încercăm să ne reamintim de lucrurile plăcute. Astfel, ne-am propus să scoatem la suprafață intervențiile memorabile de la Lider Sportiv, www.liderfm.ro sau 92,4 FM.

Am verificat prin arhiva singurei emisiuni de sport din FM-ul gălățean, Lider Sportiv, și am descoperit asta: ”Sunt mai mulți jucători care și-au adus contribuția la evoluția Oțelului. Din generația veche este Gelul Popescu, cel care era sufletul echipei.

Eu când am debutat am dat cu ochii în el, spiritul mi-a fost transmis de el. Valentin Ștefan, Viorel Ion, Cătălin Tofan sunt printre jucătorii legendari ai Oțelului și au făcut istorie la Galați, publicul decide”, spunea legendarul jucător al Oțelului Viorel Tănase la Lider Sportiv, despre o mică parte din jucătorii emblematici ai Oțelului.

În legătură cu perioada în care a jucat pentru formația roș-alb-albastră ”Tase” spunea: ”Am amintiri foarte multe și frumoase din perioada când eram jucător la Oțelul, mai puține neplăcute, din perioada 1995-2000, când am participat de două ori consecutiv în Cupa UEFA. Am fost 20 de etape pe primul loc, Steaua stătea în umbra noastră.

Tot ce însemna conducere, jucători în acele momente am fost ca o familie. Acum nu știu ce se vrea, a dispărut pasiunea, orgoliul care să își dorească performanță. În acele vremuri din 11 jucători, 9 eram gălățeni, jucam cu sufletul, fără salarii plătite timp de 6 luni și eram în top, lumea nu știe că am făcut sacrificii multe”, declara Viorel Tănase la Lider Sportiv.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal