S-au stabilit datele de disputare a barajului de promovare în L3

405

Federația Română de Fotbal, prin Comitetul de Urgență, a stabilit datele la care sunt programate să se dispute meciurile de la barajul de promovare în Liga a III-a.

Grupa de baraj are programat debutul sâmbătă, 1 august, iar viitoarea campioană a Galațiului, Avântul Valea Mărului sau Zimbrul Slobozia Conachi, va juca cu echipa ce va câștiga primul eșalon județean din Brăila.

Miercuri, 5 august, este programat al doilea meci din grupă, Galațiul stă, se va juca meciul dintre Brăila și Vrancea, în timp ce duminică, 9 august, va avea loc ultimul joc al grupei, Galați – Vrancea. În fiecare zi ora de start a jocurilor este 17.30.

Criteriile de departajare

La finalul celor trei jocuri din grupă echipa de pe primul loc va obține promovarea în al treilea eșalon. În situația în care o partidă se termină la egalitate, se vor executa lovituri de departajare, dar rezultatul acestora va fi luat în considerare doar drept criteriu pentru situația în care două sau trei echipe sunt la egalitate de puncte în mini-grupă, criteriul 7 din lista de criterii:

  1. rezultatele directe
  2. golaverajul în jocurile directe
  3. număr mai mare de goluri marcate în meciurile directe
  4. număr mai mare de goluri marcate în deplasare în jocurile directe (deși partidele se dispută pe teren neutru, una din echipe are statutul de gazdă)
  5. golaverajul general din mini-grupă
  6. număr mai mare de goluri marcate în mini-grupă
  7. rezultatul executării loviturilor de departajare în jocurile directe terminate cu remiză între echipele aflate la egalitate de puncte

Număr de schimbări mărit

La fel ca în jocurile din Liga I și la barajul de promovare în Liga a III-a numărul schimbărilor a fost mărit. În conformitate cu noile modificări aduse Legilor Jocului s-a aprobat creșterea la cinci a schimbărilor permise în aceste partide.

27 iulie, termenul de transmitere al reprezentantei la baraj

Asociația Județeană de Fotbal Galați are termen limită 27 iulie, pentru a transmite către FRF echipa care va participa la barajul de promovare în Liga a III-a. Una dintre condițiile pe care trebuie să le îndeplinească reprezentanta Galațiului la baraj este Certificatul de Identitate Sportivă, CIS-ul, document emis de Ministerul Tineretului și Sportului.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal