Sorina Miclăuș: ”CSU Belor este o echipă cu multă susținere din partea publicului”

78
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Echipa feminină de volei CSU Belor a încheiat precedenta ediție de campionat a Diviziei A1 pe locul șase, calificată în grupa superioară din campionatul fetelor, play-offf. Una dintre jucătoarele de bază ale echipei în ediția recent încheiată de campionat, Sorina Miclăuș, a vorbit, pentru pagina de facebook a clubului, despre experiența petrecută în orașul nostru.

”Fiind din Brașov, pot spune că duceam puțin dorul munților în zare, dar stând pe Faleza Dunării aveam parte de un peisaj frumos de fiecare dată când ieșeam sau când mă duceam la antrenamente.

Ce admir cel mai mult este implicarea oamenilor în sport, mi-aș fi dorit să fie la fel de implicați și oamenii din Brașov. Pe lângă asta, este un oraș în care poți găsi oricând ceva de făcut în timpul liber și chiar am găsit multe locuri și localuri drăguțe.

Iar de îmbunătățit nu aș ști ce să zic, cât am stat în Galați am tot văzut că se lucra la străzi și parcuri, deci sunt sigură că orașul va avea parte de o reîmprospătare”, a spus Sorina Miclăuș.

Legat de o posibilă continuare cu CSU Belor în sezonul viitor jucătoarea de 21 de ani a spus: ”Mi-aș dori să continui. Este o echipă de viitor, un proiect frumos, cu o structură administrativă bine pusă la punct și cu multă susținere din partea publicului”.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal