Turneul de rugby 7 de la Galați a fost amânat!

78

La jumătatea lunii iunie Federația Română de Rugby a decis reprogramarea celor două turnee ce mai sunt de disputat din Campionatul Național de Rugby în 7, DNS. Unul dintre cele două turnee era programat să se dispute la Galați în prima zi a lunii august.

În contextul prelungirii stării de alertă din România, Federația Română de Rugby a decis amânarea tuturor competițiilor ce urmau să se dispute pe teritoriul României.

”Având în vederea decizia autorităților de a prelungi starea de alertă, situație în care nu există un cadru legal pentru disputarea partidelor oficiale, membrii Biroului Federal al Federației Române de Rugby au decis ca reluarea competițiilor rezervate seniorilor, Campionatul National de Rugby 7, Cupa României si SuperLiga CEC Bank, programate a fi reluate în luna iulie, respectiv luna august, să se amâne. În funcție de evoluția pandemiei de coronavirus și a măsurilor ulterioare care vor fi luate de autorități se va alcătui un program competițional astfel încât competițiile menționate mai sus să se poată desfășura în cele mai bune condiții”, este comunicatul Federației Române de Rugby.

La momentul întreruperii Campionatului Național de Rugby în 7, echipa de rugby în 7 de la CSM Galați ocupa locul patru în clasamentul la zi al competiției.

Altfel, în palmaresul rugby-ului gălățean figurează un titlu de campion DNS, rugby 7. În anul 2016 RCM Galați, acum CSM Galați, a câștigat Campionatul Național DNS de rugby 7 după ce s-au impus în ultimul turneu la Galați.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal