Vălmărenii își cunosc și al doilea adversar din grupa de baraj

324
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

În timp ce la Galați contextul epidemiologic nu a permis disputarea celor două jocuri din finala campionatului Ligii a IV-a, în Brăila primul eșalon județean s-a încheiat cu o finală disputată pe teren. Pentru titlul de campioană și reprezentantă la barajul pentru promovarea în Liga a III-a s-au luptat Victoria Traian și Sportul Chiscani, echipe despărțite de un punct în clasament în momentul înghețării campionatului Ligii a IV-a Brăila.

Finala disputată în dublă manșă s-a încheiat cu Sportul Chiscani învingătoare. Manșa tur, disputată pe terenul celor de la Victoria Traian, s-a încheiat cu victoria formației din Chiscani cu scorul 4-1, în timp ce în retur jocul s-a încheiat cu victoria celor de la Traian scor 1-0.

Formația din Chiscani completează Grupa A din Regiunea 7, Sud-Est, la barajul de promovare în Liga a III-a, grupă în care Avântul Valea Mărului va avea ca adversar și reprezentanta județului Vrancea, Victoria Gugești.

Jocurile pentru promovare în Liga a III-a sunt programate să se dispute la 1, 5 și 9 august. În primul joc al Grupei A vălmărenii vor juca cu Victoria Gugești, sâmbătă, 1 august, miercuri, 5 august, Avântul Valea Mărului stă, iar Sportul Chiscani va juca cu Victoria Gugești, iar în ultima zi a grupei Avântul Valea Mărului va întâlni Sportul Chiscani. Jocurile vor începe de la ora 17.30, și se vor disputa pe teren neutru, cel mai probabil în Buzău.

La finalul celor trei jocuri din grupă echipa de pe primul loc va obține promovare în eșalonul superior, Liga a III-a. În eșalonul al treilea ar putea ajunge și echipa de pe locul doi, dacă o echipă situată pe locul 1 într-o grupă de baraj nu se înscrie în competiție, nu îndeplinește condițiile de participare sau se retrage înainte de începerea competiției Ligii a III-a. Conform Regulamentului de organizare a barajului locurile vacante în Liga a III-a, maximum 7, vor fi completate cu cele mai bine clasate echipe de pe locul doi în grupele din cadrul barajului de promovare în Liga a III-a.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal