Vălmărenii se deplasează în Buzău pentru promovarea în Liga a III-a

329
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Federația Română de Fotbal a anunțat locurile de disputare a meciurilor de promovare în Liga a III-a. Grupa A din Regiunea 7, Sud – Est, a fost programată de Federație să se joace în județul Buzău, la Râmnicu Sărat, pe stadionul ”Municipal”.

Primul joc al Grupa A ce se va disputa pe Municipalul din Râmnicu Sărat va avea loc sâmbătă, 1 august, de la ora 17.30, între reprezentanta județului Vrancea, Victoria Gugești și Avântul Valea Mărului. Miercuri, 5 august, de la aceeași oră 17.30, campioana din Brăila, Sportul Chiscani, va juca cu vrâncenii de la Gugești, vălmărenii au zi de pauză. În ultimul meci al grupei A, duminică, 9 august, de la ora 17.30, Avântul Valea Mărului va juca cu Sportul Chiscani, Brăila.

La finalul celor trei jocuri din grupă echipa de pe primul loc va obține promovare în eșalonul superior, Liga a III-a. În eșalonul al treilea ar putea ajunge și echipa de pe locul doi, dacă o echipă situată pe locul 1 într-o grupă de baraj nu se înscrie în competiție, nu îndeplinește condițiile de participare sau se retrage înainte de începerea competiției Ligii a III-a.

Conform Regulamentului de organizare a barajului locurile vacante în Liga a III-a, maximum 7, vor fi completate cu cele mai bine clasate echipe de pe locul doi în grupele din cadrul barajului de promovare în Liga a III-a.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal