Vălmărenii susțin sâmbătă primul test pentru Liga a III-a

221
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Sâmbătă, 1 august, și duminică, 9 august, în ambele zile începând cu ora 17.30, Avântul Valea Mărului, va susține cele două jocuri de la barajul de promovare în eșalonul al treilea.

În primul meci al grupei A formația gălățeană va juca cu reprezentanta județului Vrancea, Victoria Gugești, meci ce se va disputa pe stadionul ”Municipal”, din municipiul buzoian Râmnicu Sărat. În timp ce vălmărenii au trecut cu bine peste testele covid, primul adversar din cursa spre Liga a III-a este lovit de virus. Cinci jucători ai vrâncenilor nu vor juca în meciul de sâmbătă de la Râmnicu Sărat.

În prima fază formația din Gugești a cerut amânarea meciurilor de baraj, din cauza numărului destul de mare de jucători infectați cu coronavirus, dar răspunsul FRF a fost: jocul se va disputa fără acei jucători contaminați. În aceste condiții pentru jocul de sâmbătă antrenorul Octavian Bucătaru, fostul jucător al Oțelului, are la dispoziție un lot format din 14 jucători.

Arbitri de Liga a II-a!

Meciul de sâmbătă va fi condus de Claudiu Marcu din Constanța, arbitru ce oficiază de regulă la centru în Liga a II-a. Și cei doi arbitri asistenți ai jocului: Florin Iacob, din Constanța, și Erchian Ionus, Medgidia, Constanța, fac parte din lotul ce arbitrează în eșalonul secund. Observatori ai jocului de sâmbătă vor fi: Andrei Simion și Radu Petre, ambii din București.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal