Vrancea și-a desemnat campioana. Se cunoaște prima componentă a grupei de baraj

221

În urma tragerii la sorți a Federației Române de Fotbal câștigătoarea Ligii a IV-a Galați va întâlni reprezentantele județelor Vrancea și Brăila la barajul de promovare în Liga a III-a.

Cum în județul nostru câștigătoarea urmează să se decidă la finalul săptămânii, 24 și 26 iulie, între Avântul Valea Mărului și Zimbrul Slobozia Conachi, Asociația Județeană din Vrancea și-a stabilit echipa ce va reprezenta județul la baraj.

În urma unei ședințe a forului din Vrancea s-a decis ca Victoria Gugești să participe la barajul de promovare în al treilea eșalon. Conform unui comunicat AJF Vrancea formația din Gugești este singura, dintre cele opt echipe participante în play-off-ul Superligii vrâncene, ce a anunțat că poate îndeplini condițiile impuse de protocoalele medicale. Formația pregătită de fostul jucător al Oțelului Octavian Bucătaru va reprezenta Vrancea și în primul tur din Cupa României – faza națională.

Brăila își decide reprezentanta săptămâna viitoare

La fel ca în cazul Ligii a IV-a gălățene și la Brăila campioana și reprezentanta la baraj se va stabili în urma unei duble. Miercuri, 22 iulie, și sâmbătă, 25 iulie, Victoria Traian și Sportul Chiscani se vor duela pentru titlul de campioană în Brăila și reprezentarea la barajul pentru Liga a III-a. Cele două adversare din finala brăileană erau despărțite de un punct în clasamentul primul eșalon județean din Brăila în momentul înghețării campionatului, formația din Traian avea un meci în plus disputat.

Vrancea – Galați, primul meci din grupa de baraj

Conform trageri la sorți a FRF primul meci din Grupa A, Regiunea Sud-Est, va fi între reprezentanta județului Vrancea, Victoria Gugești, și cea din Galați, joc programat pentru sâmbătă, 1 august. În etapa a doua miercuri, 5 august, Galațiul stă, vor juca Brăila și Vrancea, iar în ultima etapă, duminică, 9 august, învingătoarea dintre Avântul Valea Mărului și Zimbrul Slobozia Conachi va juca cu echipa câștigătoare din dubla Victoria Traian/Sportul Chiscani, Brăila. Meciurile de la baraj se vor juca pe teren neutru, iar ora de începere va fi 17.30.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal