Cristi Munteanu: ”Sunt convins că gălățenilor le este dor de Oțelul”

330

Managerul executiv de la SC Oțelul, Cristian Munteanu, a vorbit la Lider Sportiv, 92.4 FM sau www.liderfm.ro, despre situația clubului Oțelul în contextul pandemiei de coronavirus.

”Cred că a fost prins la fel ca tot sportul românesc și cel mondial. Pentru că ne făcusem niște planuri, niște strategii, și a venit acest virus care a dat viata peste cap tuturor. Dar asta este viața, trăim în aceste timpuri, trebuie să ne conformăm deciziilor și ordonanțelor, trebuie să le respectam.

Sincer ne-am cam plictisit. Așteptăm cu mare nerăbdare să ne apucăm de treabă, să facem ce ne place cel mai mult. Sunt convins că și gălățenilor le este dor de stadion, le este dor de Otelul, dar doresc din tot sufletul ca revenirea să se întâmple cât mai curând.

Este un moment delicat pentru toată lumea, dar sunt convins că cu credința și perseverență vom trăi viața avută până înainte de pandemie”, a spus Cristi Munteanu.

Legat de măsurile luate de clubul gălățean conducătorul roș-alb-albaștrilor a spus. ”Noi, în primul rând, cred că am fost primul, sau dacă nu al doilea, club din România care a pus lacătul pe poarta stadionului când a început această pandemie.

Ulterior am fost nevoiți să băgăm echipa în șomaj tehnic, să intre tot clubul, așa era normal să primească și jucătorii o lună sau două din drepturile salariale”, a declarat Cristian Munteanu la Lider Sportiv de la Lider FM.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal