Cristi Sîrghi la revenirea la Oțelul: ”Am simțit că este momentul să mă întorc acasă”

144

Campion și Supercampion cu Oțelul în 2011, fundașul Cristi Sîrghi a revenit în tricoul echipei la care s-a consacrat, Oțelul. În filmulețul de prezentare al jucătorului, postat de SC Oțelul pe pagina de facebook, Cristi Sîrghi a declarat că a venit să pună umărul la promovarea Oțelului în eșalonul superior.

”Am simțit că acum este un moment să mă întorc acasă. Cred că este dorință pentru un proiect bun. Echipa este de ceva timp în Liga a III-a, suporterii din Galați, oamenii din Galați, își doresc să vadă echipa mai sus. Mă bucur că pot să fac parte din proiectul SC Oțelul sper în renașterea echipei acum.

Acum am căpătat puțină experiență și presiunea pot să o transform în ceva pozitiv pentru că pe lângă jucător, îmi doresc foarte mult și eu personal, și eu ca și gălățean, ca echipa să promoveze. Mă bucur că au reușit să țină în primul rând clubul viu. Asta este cel mai important. Sper ca împreună să reușim să aducem Oțelul pe un drum pozitiv”, a spus Sîrghi despre revenirea în tricoul roșu-alb-albastru.

Legat de prima perioadă petrecută la formația gălățean, și amintirile din acel timp, Sîrghi a spus: ”Îmi revin niște amintiri care e normal să le am, poate din cea mai frumoasă perioadă din cariera mea, nu poate, cu siguranță. Cel mai strălucitor moment, să zic așa, este momentul când au năvălit pe teren după fluierul final al jocului cu Timișoara”, a mai spus Sîrghi.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal